Siirry sisältöön

Vinkkejä toimintaan

Monipuolinen ja aktiivinen toiminta vetää puoleensa ja houkuttelee mukaan! Näiltä sivuilta löydät vinkkejä, ideoita ja toimintamalleja yhdistyksen monipuolisen toiminnan tueksi ja avuksi.

Värikkäissä paidoissa olevat ikäihmiset pallottelevat vihreillä ilmapalloilla liikuntasalissa

Monipuolinen toiminta vetää puoleensa

Reumaliitto on aktiivisten yhdistysten liitto. 129 jäsenyhdistystä järjestää monenlaista toimintaa vesijumpasta bingoon, geokätköilystä miesten kulinaariklubiin ja valokuvausryhmästä taimien myyntiin. Keskeiset toimintamuodot ovat vertais- ja harrastusryhmät, liikuntatoiminta ja retket ja matkat. Toiminta voi olla säännöllistä, viikoittain tai kuukausittain tapahtuvaa tai kertaluontoisia tempauksia ja tapahtumia sekä kaikkea siltä väliltä. Toimintaa on organisoimassa yhdistyksissä lähes 1800 vapaaehtoista toimijaa.

Kiitos kaikille mukana oleville ja tervetuloa joukkoon uudet toimijat!

Reumaklubi

Reumaklubi on reuma- sekä tuki- ja liikuntaelinsairauksien kanssa elävien avoin kohtaamispaikka verkossa. Reumaklubilla voit järjestää omia tapaamisia, osallistua muiden järjestämiin tilaisuuksiin ja keskustella vapaasti muiden ihmisten kanssa. Reumaklubin tarkoitus on tarjota juttuseuraa ja vertaistukea. Sivusto on helppokäyttöinen, eikä käyttö vaadi kirjautumista tai sovelluksen lataamista.

Kestävä kehitys

Järjestöjen rooli kestävämmän maailman rakentamisessa on suuri, sillä ne tavoittavat jäsenmäärällä mitattuna valtaosan suomalaisista. Reumaliitto on tehnyt yhdistyksillensä oppaan, jonka avulla voi lisätä kestävän kehityksen huomioon ottamista omassa toiminnassaan