Siirry sisältöön

Reumaklubi

Reumaklubi on reuma- sekä tuki- ja liikuntaelinsairauksien kanssa elävien avoin kohtaamispaikka verkossa.

Värikkäitä säkkituoleja rivissä virtuaalisessa huoneessa

Mikä Reumaklubi on?

Reumaklubi on reuma- sekä tuki- ja liikuntaelinsairauksien kanssa elävien avoin kohtaamispaikka verkossa.

Reumaklubilla voit keskustella muiden kanssa video- ja ääniyhteyden välityksellä. Voit pitää omia tapaamisia lähipiirisi kanssa tai osallistua järjestettyyn toimintaan – kohtaamiset Reumaklubilla tarjoavat hyvinvointia, iloa ja aktiivisuutta!

Tapaamiset tapahtuvat erilaisissa huoneissa, jotka ovat avoinna ympäri vuorokauden – voit kokoontua pienellä ryhmällä juttelemaan milloin vain. Etusivulta löytyviin julkisiin huoneisiin voi liittyä vapaasti, mutta omille ryhmille on mahdollista luoda myös yksityinen suljettu huone. Huoneen voi myös suojata salasanalla. Ohjeita sivuston käyttöön löydät Reumaklubilta.

Mitä tarvitsen Reumaklubilla toimimiseen?

Reumaklubin löydät osoitteesta www.reumaklubi.reumaliitto.fi. Sivusto on helppokäyttöinen, eikä vaadi kirjautumista tai sovellusten lataamista.

Reumaklubilla toimimiseen tarvittavat välineet:

  • tietokone tai muu älylaite, jossa kamera ja mikrofoni
  • internet-yhteys
  • Google Chrome-, Mozilla Firefox- tai Apple Safari -selain
Reumaklubi-verkkosivun virtuaalisia huoneita

Toimintaa Reumaklubilla

Kaikki ovat tervetulleita Reumaklubille. Reumaklubin sääntöihin ja toimintaperiaatteisiin voit tutustua tarkemmin täällä.

Yhdistystoimintaa ja omia tapaamisia

Reumaklubilla voit helposti järjestää etätapaamisen esimerkiksi yhdistystoimintaa tai omia juttutuokioita varten. Huoneisiin liittyminen onnistuu helposti ilman kirjautumista, mutta mikäli haluat luoda oman huoneen Reumaklubille, on sinun ensin rekisteröidyttävä ja kirjauduttava sisään. Valitusta taustasta riippuen huoneeseen mahtuu kerrallaan 6–12 osallistujaa. Mikäli tapaaminen on tarkoitettu rajatulle ryhmälle, voi huoneelle halutessaan asettaa salasanan.

Ohjeita rekisteröitymiseen ja huoneen luomiseen löydät tästä tiedostosta (pdf).

Kaikille avointa toimintaa

Reumaklubin etusivulta löytyvät yhteiset huoneet ovat aina kaikkien Reumaklubilla vierailevien käytössä.

Etusivulta löytyy myös Kaikille avointa toimintaa -listaus, joka toimii Reumaklubin tapahtumakalenterina. Siihen on listattu tulevia, aikataulutettuja tapahtumia ja tilaisuuksia, joihin kaikki halukkaat ovat tervetulleita.

Vertaisnurkat maanantaisin

Vakiintuneena toimintamuotona Reumaklubilla järjestetään maanantai-iltaisin vertaisnurkkia vaihtuvin aihein. Vertaisnurkat ovat teematuokioita, joihin tulla juttelemaan matalalla kynnyksellä ilman ennakkoilmoittautumista. Paikalla on koulutettu vertaistukija, jolla on sama kokemus kuin osallistujilla.

Tulevien vertaisnurkkien aiheet löydät Reumaliiton tapahtumakalenterista tai suoraan Reumaklubilta.

Liity myös Reumaklubin Facebook-ryhmään

Ryhmässä tiedotetaan ajankohtaisista asioista ja tulevista tapaamisista. Voit myös käyttää ryhmää verkostoitumiseen ja kutsua muut mukaan omiin juttutuokioihisi.

Tervetuloa Reumaklubille -esittelyvideo (kesto 5:22).

Anna palautetta Reumaklubista

Palaute Reumaklubi-sivustosta ja sen teknisestä toimivuudesta on arvokasta. Voit lähettää palautteesi tai kysymyksesi sähköpostitse osoitteeseen reumaklubi@reumaliitto.fi.