Oulu

Kilta-koulutus Oulu

perjantai 15.3.2024

Reumaliitto

Tapahtuma-aika

perjantai 15.3.2024,

klo 12:00-17:00

Tapahtumapaikka

Tapahtuma järjestetään Oulussa Scandic Oulu City -hotelissa.

Saaristonkatu 4,Oulu

Järjestäjä

Reumaliitto

Koulutus on suunnattu jäsenasioiden hoitajille sekä yhdistyksen tapahtumailmoittautumisia hallinnoiville henkilöille. Koulutuksessa käydään läpi jäsenrekisterin käyttöön liittyviä asioita sekä uutta tapahtumaosiota. Koulutukseen voi osallistua  enintään kaksi henkilöä per yhdistys. 

Koulutuksia järjestetään keväällä 2024 kolmella paikkakunnalla, joten  ilmoittauduthan kotipaikkakuntaasi lähimpään koulutukseen. Koulutuspaketti (sis. lounaan ja iltapäiväkahvit) on osallistujille maksuton. Osallistujan vastuulla on maksaa matkakustannuksista omavastuuosuus (30€), josta yli menevän osuuden maksaa liitto. Mahdolliset majoitukset osallistuja varaa ja maksaa itse. 

Koulutus alkaa klo 12 ja päättyy n. 17. Lounas on tarjolla klo 11 alkaen. Koulutuspäivän tarkempi aikataulu ja koulutuksen materiaalit lähetetään ilmoittautuneille sähköpostitse ennen koulutusta.  Mukaan koulutukseen  tarvitset oman/yhdistyksen kannettavan tietokoneen. Kouluttajina toimivat Tuula Tikkanen ja Heta Rissanen Suomen Reumaliitosta ja koulutukset järjestetään yhteistyössä Opintokeskus Siviksen kanssa.
Tapahtumat