Siirry sisältöön

Tilaa oppaita

Kansikuvat oppaista.

Tilauslomake

Tällä lomakkeella Reumaliiton jäsenyhdistykset ja yhteisöt, kuten reumapoliklinikat ja terveyskeskukset, voivat tilata maksutta oppaita. Oppaita voi tilata enintään 30 kappaletta kutakin per tilaaja. Reumaliitto maksaa postimaksun.

Hinta: 0,00 €
Nivelrikko-oppaaseen on koottu tiiviiseen pakettiin perustietoa nivelrikosta, sen riskitekijöistä, oireista ja taudin kulusta. Oppaassa kerrotaan myös nivelrikon hoidosta sekä liikunnan ja ravinnon merkityksestä. Sivuja 20.
Hinta: 0,00 €
Opas tarjoaa perustietoa nivelpsoriasista sairastaville sekä heidän läheisilleen ja terveydenhuollon ammattilaisille. Oppaassa kerrotaan, mitä itse voit tehdä ja mitä hoitoa sinun kuuluu saada. Opas on tehty yhteistyössä Psoriasisliiton kanssa.
Hinta: 0,00 €
Produktbeskrivning: Guiden erbjuder grundläggande information till personer med psoriasisartrit, deras anhöriga och yrkesutbildade personer inom hälso- och sjukvården. Guiden berättar vad du kan göra själv och hurdan vård du bör få. Guiden har sammanställts i samarbete med Psoriasisförbundet.
Hinta: 0,00 €
Perustietoa selkärankareumasta ja aksiaalisesta spondylartriitista sairastuneille, heidän läheisilleen ja terveydenhuollon ammattilaisille. Oppaassa on tietoa oireista, sairauden toteamisesta, hoidoista ja ohjeita, mitä sarastunut voi tehdä sairautensa hoitamiseksi.
Hinta: 0,00 €
För denna guide intervjuades Dan Nordström, vid HUCS och Helsingfors universitet, guiden innehåller grundläggände information om ankyloserande spondylit.
Hinta: 0,00 €
Opas tarjoaa perustietoa lastenreumaa sairastavien lasten perheille ja terveydenhuollon ammattilaisille. Oppaassa käsitellään lastenreuman eri alatyyppejä, oireita, diagnosointia sekä hoitoa. Asiantuntijoina ovat olleet Liisa Kröger, Petri Heinäheimo, Sari Marjala, Kaisa Saarinen ja Ursula Schwab.
Hinta: 0,00 €
Vihkonen hoitoon ja terveydentilaan liittyville tiedoille. Koko A6, sivuja 30. Tekstitys suomeksi ja ruotsiksi. Uusittu painos 2020.
Tilaaja(Pakollinen)
Osoite(Pakollinen)
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.