Siirry sisältöön

Uutiset

Nivelpsoriasista sairastava, osallistu kyselytutkimukseen

Vastaamalla kyselyyn autat lisäämään tietoa ja parantamaan nivelpsoriasista sairastavien asemaa.

Tämän laajan kyselytutkimuksen tavoitteena on selvittää nivelpsoriasista sairastavien ja heitä hoitavien lääkärien näkemyksiä sairaudesta. Kyselyn teettävät yhdessä Reumaliitto, Psoriasisliitto ja lääkeyhtiö Pfizer, ja sen toteuttaa tutkimusyhtiö The Harris Poll.

Kyselytutkimuksessa selvitetään nivelpsoriasiksen hoidon nykytilaa ja sen vaikutuksia sairastavan arkeen. Tulokset auttavat meitä kehittämään nivelpsoriasiksen hoitoa ja parantamaan sairastavien asemaa. Kysely on osa laajempaa kansainvälistä hanketta, ja kerromme tuloksista muun muassa Reuma-lehdessä.

Kaikki vastaukset käsitellään luottamuksellisesti ja tulokset esitetään aina vastaajaryhmänä, ei yksilötasolla. Kaikkien kyselyyn osallistuvien ei välttämättä tarvitse vastata jokaiseen kysymykseen. Jos olet ensin vastannut joihinkin yleisiin kysymyksiin ja kysely sulkeutuu, on todennäköistä, että jatkokysymykset eivät ole kohdallasi merkityksellisiä. Kaikki siihen saakka antamasi vastaukset ovat edelleen arvokkaita ja hyödyllisiä.

Huomaathan, että linkki kyselyyn voidaan avata vain kerran samassa laitteessa!

Voit vastata kyselyyn tästä linkistä viimeistään sunnuntaina 31.1.

Lämmin kiitos ajastasi!