Siirry sisältöön

Uutiset

Harvinaistoiminnassa vuosi alkaa lehdellä

Vuoden vaihteeseen on tiedossa siis postia! Reumaliiton Harvinaisia-lehti 1/2022 kulkee postin mukana 30.12.–4.1. välisenä aikana. Lukijat, jotka ovat ilmoittaneet haluavansa lehden PDF-tiedostona sähköpostiinsa, tulevat saamaan lehden 5.1. Samana päivänä lehden PDF-tiedosto julkaistaan myös harvinainenreuma.fi-sivuston uutisissa.

Painettuna, sähköpostilla vai verkkosivuilta?

Harvinaisten postituslistan rekisteripäivitys tehtiin keväällä 2020, jonka yhteydessä kysyttiin kuinka haluat jatkossa saada Reumaliiton Harvinaisia-lehden. Tapoja on kolme: painettuna lehtenä, PDF-tiedostona sähköpostiin tai verkkosivuilta löytyvänä PDF:nä. Mikäli haluat muuttaa tapaa, jolla saat Reumaliiton Harvinaisia -lehden tai et ole vielä postituslistalla, ole yhteydessä ensisijaisesti sähköpostitse harvinainenreuma(at)reumaliitto.fi. Voit olla yhteydessä myös Reumaliiton vaihteeseen (09) 476 155 ma–to klo 9–13 tai täyttää postituslistan lomakkeen.

Pidä yhteystiet/fi/harvinainen-reuma/uutinen/liityosi ajan tasalla!

Yhteystietojen ajantasaisuus on tärkeää tiedonkulun takaamiseksi. Postituslistan yhteystiedot päivittyvät ainoastaan olemalla meihin yhteydessä. Väärään postiosoitteeseen toimitettu Harvinaisia-lehti ei palaudu meille, joten emme saa tietoa virheellisistä yhteystiedoista. Sen vuoksi on tärkeää, että muistat ilmoittaa
muuttuneet osoitetietosi.

Harvinaisia-lehden lisäksi lähetämme aika ajoin tiedotteita myös sähköpostitse. Mikäli lähettämämme sähköposti palautuu, poistamme rekisteriin tallennetun sähköpostiosoitteen. Jos sähköpostiosoitteesi on kuluneen vuoden aikana vaihtunut, ilmoitathan uuden osoitteen meille. Lisäksi on hyvä aika ajoin
varmistaa, ettei sähköpostilaatikkosi ole täynnä.

Ilmoita muuttuneet tietosi ensisijaisesti sähköpostitse harvinainenreuma(at)reumaliitto.fi. Voit olla yhteydessä myös Reumaliiton vaihteeseen (09) 476 155 ma–to klo 9–13 tai täyttää postituslistan lomakkeen.


Reumaliiton toimisto sekä harvinaistoiminta ovat vuoden vaihteessa joulutauolla. Puhelinvaihde on kiinni 22.12.–9.1. Toivotamme kaikille hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta 2022!