Vertaisnurkka: Kannattaako kuntoutus?

maanantai 30.10.2023

Reumaliitto

Tapahtuma-aika

maanantai 30.10.2023,

klo 18:00-19:00

Tapahtumapaikka

Verkkotapahtuma Reumaklubilla

https://reumaklubi.reumaliitto.fi/ui/#/

Järjestäjä

Reumaliitto

Tapahtuman kuvituskuva
Tervetuloa vertaisnurkkaan juttelemaan samassa tilanteessa olevien kanssa!
 
Haluaisitko kohdata muita, jotka ovat kanssasi samassa elämäntilanteessa tai kokeneet samoja asioita, joita käyt läpi parhaillaan? Reumaklubilla järjestetään arki-iltaisin teematuokioita, joihin voit tulla juttelemaan matalalla kynnyksellä ilman ennakkoilmoittautumista ja viipyä haluamasi ajan. Paikalla on koulutettu vertaistukija, jolla on sama kokemus kuin osallistujilla.
 

Vertaisnurkka maanantaina 30.10.23 klo 18.00-19.00

Kannattaako kuntoutus?

Kela järjestää erilaisia kuntoutuksia reumasairauksia sairastaville. Oletko sinä harkinnut hakemista? Mielessä pyörii ehkä kysymyksiä, kuten mitä kuntoutuksissa tehdään, miten sinne haetaan ja voisiko kuntoutus ylipäätään sopia minulle? Tässä vertaisnurkassa jaetaan kokemuksia kuntoutuksesta ja autetaan ensikertalaisia alkuun. Tyhmiä kysymyksiä ei olekaan, joten rohkeasti mukaan keskustelemaan. Mukana on Reumaliiton vertaistukija Pirjo Turun seudun reumayhdistyksestä.
 
Pääset liittymään saapumalla Reumaklubillle nettiosoitteeseen reumaklubi.reumaliitto.fi ja klikkaamalla huonetta "VERTAISNURKKA Kannattaako kuntoutus". Mitään tunnuksia, salasanoja tai erillisiä ohjelmia ei tarvita. Huoneeseen mahtuu kerralla rajallinen määrä osallistujia.
 
Tervetuloa mukaan!
 

Tulevat vertaisnurkat

6.11. Reuma ja uniapnea
13.11. Hoitopolulla vai umpikujassa?
20.11. Reuma ja harrastukset
27.11. Reuma parisuhteen kolmantena pyöränä
4.12. Oivalluksia elämän käännekohdista
11.12. Lastenreuma aikuisena

Tapahtumat