Vertaisnurkka: Kannattaako kuntoutus?

Monday 30.10.2023

Reumaliitto

Event time

Monday 30.10.2023,

time 18:00-19:00

Event place

Verkkotapahtuma Reumaklubilla

https://reumaklubi.reumaliitto.fi/ui/#/

Organizer

Reumaliitto

Event illustration
Tervetuloa vertaisnurkkaan juttelemaan samassa tilanteessa olevien kanssa!
 
Haluaisitko kohdata muita, jotka ovat kanssasi samassa elämäntilanteessa tai kokeneet samoja asioita, joita käyt läpi parhaillaan? Reumaklubilla järjestetään arki-iltaisin teematuokioita, joihin voit tulla juttelemaan matalalla kynnyksellä ilman ennakkoilmoittautumista ja viipyä haluamasi ajan. Paikalla on koulutettu vertaistukija, jolla on sama kokemus kuin osallistujilla.
 

Vertaisnurkka maanantaina 30.10.23 klo 18.00-19.00

Kannattaako kuntoutus?

Kela järjestää erilaisia kuntoutuksia reumasairauksia sairastaville. Oletko sinä harkinnut hakemista? Mielessä pyörii ehkä kysymyksiä, kuten mitä kuntoutuksissa tehdään, miten sinne haetaan ja voisiko kuntoutus ylipäätään sopia minulle? Tässä vertaisnurkassa jaetaan kokemuksia kuntoutuksesta ja autetaan ensikertalaisia alkuun. Tyhmiä kysymyksiä ei olekaan, joten rohkeasti mukaan keskustelemaan. Mukana on Reumaliiton vertaistukija Pirjo Turun seudun reumayhdistyksestä.
 
Pääset liittymään saapumalla Reumaklubillle nettiosoitteeseen reumaklubi.reumaliitto.fi ja klikkaamalla huonetta "VERTAISNURKKA Kannattaako kuntoutus". Mitään tunnuksia, salasanoja tai erillisiä ohjelmia ei tarvita. Huoneeseen mahtuu kerralla rajallinen määrä osallistujia.
 
Tervetuloa mukaan!
 

Tulevat vertaisnurkat

6.11. Reuma ja uniapnea
13.11. Hoitopolulla vai umpikujassa?
20.11. Reuma ja harrastukset
27.11. Reuma parisuhteen kolmantena pyöränä
4.12. Oivalluksia elämän käännekohdista
11.12. Lastenreuma aikuisena

Events