Vertaisnurkka: Oivalluksia elämän käännekohdista

maanantai 4.12.2023

Reumaliitto

Tapahtuma-aika

maanantai 4.12.2023,

klo 18:00-19:00

Tapahtumapaikka

Etätapaaminen Reumaklubilla

https://reumaklubi.reumaliitto.fi/ui/#/

Järjestäjä

Reumaliitto

Tapahtuman kuvituskuva
Tervetuloa vertaisnurkkaan juttelemaan samassa tilanteessa olevien kanssa!
 
 

Haluaisitko kohdata muita, jotka ovat kanssasi samassa elämäntilanteessa tai kokeneet samoja asioita, joita käyt läpi parhaillaan? Reumaklubilla järjestetään arki-iltaisin teematuokioita, joihin voit tulla juttelemaan matalalla kynnyksellä ilman ennakkoilmoittautumista ja viipyä haluamasi ajan. Paikalla on koulutettu vertaistukija, jolla on sama kokemus kuin osallistujilla.

Vertaisnurkka maanantaina 4.12.2023 klo 18.00-19.00

Oivalluksia elämän käännekohdista

Kun elettyä elämää on jo takana, mieleen jäävät tärkeät etapit ja käännekohdat elämän varrelta. Sairastuminen voi olla yksi elämän käännekohdista, mutta toisaalta myös jokin merkittävä tapahtuma tai asia on voinut muuttaa suhtautumistasi omaan sairauteesi. Millaisia oivalluksia sinun elämääsi sairauden kanssa liittyy? Tule keskustelemaan! Mukana on Reumaliiton vertaistukija Aila Suomen Sklerodermayhdistyksestä.
 

Pääset liittymään saapumalla Reumaklubillle nettiosoitteeseen reumaklubi.reumaliitto.fi ja klikkaamalla huonetta "VERTAISNURKKA Oivalluksia elämän käännekohdista". Mitään tunnuksia, salasanoja tai erillisiä ohjelmia ei tarvita. Huoneeseen mahtuu kerralla rajallinen määrä osallistujia.
 

Tervetuloa!

Vuoden viimeinen vertaisnurkka

11.12. Lastenreuma aikuisena
 

Vertaisnurkat jatkuvat taas ensi vuonna uusin teemoin!


Tapahtumat