Helsinki

Kilta-koulutus Helsinki

sunnuntai 14.4.2024

Reumaliitto

Tapahtuma-aika

sunnuntai 14.4.2024,

klo 10:00-16:30

Tapahtumapaikka

Tapahtuma järjestetään Helsingissä Reumaliiton toimistolla.

Iso Roobertinkatu 20-22,Helsinki

Järjestäjä

Reumaliitto

Koulutus on suunnattu jäsenasioiden hoitajille sekä yhdistyksen tapahtumailmoittautumisia hallinnoiville henkilöille. Koulutuksessa käydään läpi jäsenrekisterin käyttöön liittyviä asioita sekä uutta tapahtumaosiota. Tilaisuus järjestetään Helsingissä Reumaliiton tiloissa.  Koulutukseen voi osallistua  enintään kaksi henkilöä per yhdistys. 

Koulutuksia järjestetään kevään 2024 aikana 3 paikkakunnalla, joten  ilmoittauduthan kotipaikkakuntaasi lähimpään koulutukseen. Koulutuspaketti (sis. aamiaisen, lounaan ja iltapäiväkahvit) on osallistujille maksuton. Osallistujan vastuulla on maksaa matkakustannuksista omavastuuosuus (30€), josta yli menevän osuuden maksaa liitto. Mahdolliset majoitukset osallistuja varaa ja maksaa itse. 

Koulutus alkaa klo 10 ja päättyy n. 16.30. Aamiainen on tarjolla klo 9.30 alkaen. Koulutuspäivän tarkempi aikataulu ja koulutuksen materiaalit lähetetään ilmoittautuneille sähköpostitse ennen koulutusta.  Mukaan koulutukseen  tarvitset oman/yhdistyksen kannettavan tietokoneen. Kouluttajina toimivat Tuula Tikkanen ja Heta Rissanen Suomen Reumaliitosta ja koulutukset järjestetään yhteistyössä Opintokeskus Siviksen kanssa.
Tapahtumat