Esbo

ULKOKUNTOSALI tapahtuma 21.5. kello 14:00 Tapiolan urheilupuistossa

tisdag 21.5.2024

Espoon Reumayhdistys ry.

Tidpunkt för evenemanget

tisdag 21.5.2024,

kl. 14:00-15:30

Plats för evenemanget

Tapiolan Urheilupuiston ulkokuntosali Tutustuminen ja harjoittelu

Urheilupuistontie 2,Esbo

Arrangör

Espoon Reumayhdistys ry.

Ulkokuntosali tapahtuma 21.5. kello 14:00-15:30 Tapiolan urheilupuistossa

Espoon Reumayhdistys järjestää ulkokuntosali tapahtumaan Urheilupuiston ulkokuntosalilla tapahtuman, jossa jokainen voi tutustua ulkokuntosali laitteisiin.
Tiistaina 21.5.kello 14.00 - 15 30. Tapiolan urheilupuiston ulkokuntosalilla.
Paikalla Reumaliiton Liikunnan ja terveyden asiantuntija Kirsi Kaipainen-Pyykkö , liikunnan ohjaaja Tanja Mäntyvaara ja Espoon liikuntatoimen ohjaaja
Tämä on mainio tilaisuus viettää mukavaa yhdessäoloa muiden jäsenten kanssa samanhenkisessä seurassa. Tavoitteenamme on rohkaista osallistujia kokeilemaan laitteita ja löytämään uusia tapoja, liikkua ja treenata. Ohjaajien läsnäolo ja opastus takaavat turvallisen ja hauskan treenielämyksen kaikille. Tule mukaan nauttimaan ulkoilusta ja aktivoitumaan yhdessä muiden jäsenten kanssa.
Tapahtumassa pidämme lyhyen alkulämmittelyn ja harjoittelemme omatoimisesti ohjaajien opastuksella.
Ohjelmassa on myös tarjolla juotavaa ja pientä syötävää. Tapahtuma on maksuton ja avoimia kaikille pääkaupunkiseudun reumayhdistysten jäsenille.
Tervetuloa mukaan ulkoilemaan, liikkumaan ja tutustumaan uusiin laitteisiin. Yhdessä muiden reumayhdistysten jäsenten kanssa!
Ilmoittautuminen ei ole välttämätöntä, mutta jos tiedät etukäteen osallistuvat pääsi tapahtumaan, voit ilmoittaa sen meille vastaamalla tähän sähköpostiin.
Ystävällisin terveisin
Espoon Reumayhdistys.fi

Evenemang