Gå till innehåll

Uppdatering av egna uppgifter

Oma.reumaliitto.fi-webbplatsen för medlemstjänster sköter du enkelt frågor som rör ditt medlemskap. Där kan du komplettera dina uppgifter och till exempel göra en adressförändring. Där hittar du även en kopia på din medlemsavgiftsfaktura och information om betalning av medlemsavgift.
Dessutom ser du alla dina medlemsförmåner och eventuella meddelanden från din egen förening. För att använda tjänsten behöver du en e-postadress och ditt medlemsnummer som du hittar på fakturan.

E-postadressen bör vara registrerad i Reumaförbundets Kilta-medlemsregister. Om du inte är säker på att din e-postadress finns i medlemsregistret, kan du kolla upp saken genom att kontakta handläggaren av medlemsärenden i din förening. Hen kan vid behov lägga till din adress i registret.

På Oma.reumaliitto.fi-sidan bör medlemmen under sitt första besök beställa en länk för skapande av lösenord till den e-postadress som anges i medlemsregistret. Ett meddelande skickas till e-posten med medlemsnumret och en länk för att skapa ett lösenord.

Du kan också fortfarande sköta alla frågor som rör ditt medlemskap genom att kontakta din egen förening.

Medlemskort

I tjänsten hittar du även ditt eget medlemsnummer och digitala medlemskort. Om du vill kan du skriva ut medlemskortet till dig själv.