Kurikka

Hallitustreffit Etelä-Pohjanmaa ja Pohjanmaa

Sunday 15.9.2024

Reumaliitto

Event time

Sunday 15.9.2024,

time 09:30-15:00

Event place

Hotel Kurikka

Hovinkatu 1,Kurikka

Organizer

Reumaliitto

Reumaliiton Hallitustreffit on tarkoitettu alueen jäsenyhdistysten hallitusten kaikille jäsenille ja varajäsenille. Valtakunnallisten yhdistysten hallituksen jäsenet tai varajäsenet voivat osallistua oman asuinpaikkakuntansa alueen mukaiseen tilaisuuteen. Tilaisuus on avoin myös alueella asuville Reumaliiton hallituksen tai valtuuston jäsenille. Hallitustreffeillä käsitellään yhteisiä ajankohtaisia teemoja, lisäksi tarjolla mm. ajankohtaista tietoa sekä verkostoitumista. Syksyn 2024 Hallitustreffien teemat liittyvät yhdenvertaisuuteen, jäsenpolkuun ja omahoitoa tukevien toimintamallien tarjoamiin mahdollisuuksiin yhdistyksen toiminnassa. Päivän ohjelma tarjoiluineen (lounas, aamu- ja iltapäiväkahvit) on osallistujalle maksuton. 

Tapahtumaosallistumiseen ei sisälly majoitusta. Hotel Kurikasta on kuitenkin varattu majoituskiintiö koodilla Reumaliitto. Huonevaraukset suoraan hotellista (info@hotelkurikka.fi) koodia käyttämällä. Huonekiintiön hinnat: 1hh 95 eur / huone / vrk, 2hh 110 eur / huone / vrk. Huonekiintiö voimassa 6.9.2024 saakka. Yöpyjät/yhdistykset vastaavat itse varausten tekemisestä ja kustannuksista. Yhdistys päättää osallistujiensa matka- ja mahdollisista majoituskustannuksista. Yhdistys voi käyttää näihin kuluihin toiminta-avustustaan.

Yksi henkilö voi ilmoittaa useamman osallistujan mukaan tapahtumaan, siinä tapauksessa hän täyttää jokaisesta osallistujasta erikseen ilmoittautumislomakkeen. Mikäli ilmoitettavalla osallistujalla ei ole sähköpostiosoitetta, hänen ilmoittautumislomakkeelleen voi kirjata esim. yhdistyksen tai puheenjohtajan sähköpostiosoitteen. Tässä tapauksessa lomakkeeseen kirjatun sähköpostin käyttäjällä on oikeudet hallita ja muuttaa ilmoitetun henkilön tietoja ilmoittautumisajan puitteissa. 

Henkilötietoja kerätään tässä lomakkeessa ilmoitetun toiminnan toteuttamiseksi ja niitä käsitellään Reumaliiton tietosuojaselosteissa esitetyllä tavalla. Osallistujan sukupuoli-, nimi-, ikäryhmä-, koulutus- ja pääasiallinen toiminta -tietoja kerätään rahoittajille toimitettavia raportointeja varten. Tiedot poistetaan asianmukaisesti viimeistään tapahtumavuoden lopussa.

Etelä-Pohjanmaan ja Pohjanmaan Hallitustreffeille tulee ilmoittautua viimeistään 28.8. 

Lämpimästi tervetuloa!

Tilaisuus toteutetaan Opintokeskus Siviksen tuella.


Events