Yhdistysten jäsenasioiden hoitajien tapaaminen

Thursday 22.2.2024

Reumaliitto

Event time

Thursday 22.2.2024,

time 16:30-18:30

Event place

Teams

Organizer

Reumaliitto

Reumaliitto järjestää tehtäväkohtaisia tapaamisia hallitusten jäsenille ja muille avaintoimijoille. Jäsenyhdistysten jäsenasioiden hoitajien tapaamisessa keskustelun aiheena on jäsenasioiden hoitajan rooli yhdistyksessä - sen haasteet, mahdollisuudet ja parhaat käytännöt. Mukana myös ajankohtaisia asioita.
 
Jaamme hyviä käytäntöjä teemaan liittyen ja saat vinkkejä haastaviin tilanteisiin samassa tehtävässä toimivilta. Pääset myös kertomaan Reumaliiton asiantuntijoille sinun ja oman yhdistyksesi tarpeista: mitä osaamista tarvitaan lisää ja kuinka työntekijät voisivat olla tukenasi. Voimme ideoida yhdessä uusia hyviä toimintatapoja. Tapaamisessa pääset myös verkostoitumaan muiden samanlaisessa vapaaehtoistehtävässä toimivien kanssa.
 
Tapaaminen järjestetään Teamsin välityksellä. Tarvitset osallistumiseen tietokoneen tai mobiililaitteen, jossa on verkkoyhteys. Ilmoittaudu mukaan tapaamiseen viimeistään 22.2. klo 10.00. Osallistujille lähetetään Teams-linkki sähköpostitse ilmoittautumisajan päätyttyä.
 
Tapaaminen toteutetaan Opintokeskus Siviksen tuella.

Lisätietoja antaa: sini.hirvonen@reumaliitto.fi

Events