Vertaisnurkka: Reuma parisuhteen kolmantena pyöränä

Monday 19.2.2024

Reumaliitto

Event time

Monday 19.2.2024,

time 18:00-19:00

Event place

Verkkotapahtuma Reumaklubilla

reumaklubi.reumaliitto.fi

Organizer

Reumaliitto

Event illustration
Tervetuloa vertaisnurkkaan juttelemaan samassa tilanteessa olevien kanssa!
 
Haluaisitko kohdata muita, jotka ovat kanssasi samassa elämäntilanteessa tai kokeneet samoja asioita, joita käyt läpi parhaillaan? Reumaklubilla järjestetään arki-iltaisin teematuokioita, joihin voit tulla juttelemaan matalalla kynnyksellä ilman ennakkoilmoittautumista ja viipyä haluamasi ajan. Paikalla on koulutettu vertaistukija, jolla on sama kokemus kuin osallistujilla.

Vertaisnurkka maanantaina 19.2.24 klo 18:00-19:00

Reuma parisuhteen kolmantena pyöränä

Pitkäaikaissairaus on läsnä elämän kaikilla osa-alueilla, eikä parisuhde ole poikkeus. Sairaus vaikuttaa ja voi tuoda haasteita paitsi sairastavan, myös kumppanin elämään. Kuinka reumasairaus on vaikuttanut sinun parisuhteeseesi? Tule juttelemaan aiheesta vertaisnurkkaan. Mukana on Reumaliiton vertaistukija Katja Kuopion reumayhdistyksestä.

Pääset liittymään saapumalla Reumaklubillle nettiosoitteeseen reumaklubi.reumaliitto.fi ja klikkaamalla huonetta "VERTAISNURKKA Reuma parisuhteen kolmantena päivänä". Mitään tunnuksia, salasanoja tai erillisiä ohjelmia ei tarvita. Huoneeseen mahtuu kerralla rajallinen määrä osallistujia.
 
Tervetuloa mukaan!

Tulevat vertaisnurkat

26.2. Sairastuminen - kriisi vai mahdollisuus?
4.3. Reuma ja uniapnea
Vertaisnurkat jatkuvat maaliskuussa.

Events