Vertaisnurkka: Nivelrikko ja kipu

Monday 18.9.2023

Reumaliitto

Event time

Monday 18.9.2023,

time 18:00-19:00

Event place

Verkkotapahtuma Reumaklubilla

https://reumaklubi.reumaliitto.fi/ui/#/

Organizer

Reumaliitto

Tervetuloa vertaisnurkkaan juttelemaan samassa tilanteessa olevien kanssa!
 
Haluaisitko kohdata muita, jotka ovat kanssasi samassa elämäntilanteessa tai kokeneet samoja asioita, joita käyt läpi parhaillaan? Reumaklubilla järjestetään arki-iltaisin teematuokioita, joihin voit tulla juttelemaan matalalla kynnyksellä ilman ennakkoilmoittautumista ja viipyä haluamasi ajan. Paikalla on koulutettu vertaistukija, jolla on sama kokemus kuin osallistujilla. 

Vertaisnurkka maanantaina 18.9.2023 klo 18-19
Nivelrikko ja kipu


Nivelrikko on yleinen sairaus ja sen tuomat kivut rajoittavat monen ihmisen arkea. Koetko sinä, ettet voi tehdä haluamiasi asioita nivelrikon aiheuttaman kivun vuoksi? Millaisia tunteita se sinussa herättää? Oletko hyväksynyt tilanteen, löytänyt armollisuutta itseäsi kohtaan ja löytänyt uusia tapoja, joilla arjen mielekkyyttä voi lisätä sairaudesta huolimatta? Tule jakamaan kokemuksiasi muiden kanssa. Mukana on Reumaliiton vertaistukija Sari Tampereen Reumayhdistyksestä.
 
Pääset liittymään saapumalla Reumaklubillle nettiosoitteeseen reumaklubi.reumaliitto.fi ja klikkaamalla huonetta "VERTAISNURKKA Nivelrikko ja kipu". Mitään tunnuksia, salasanoja tai erillisiä ohjelmia ei tarvita. Huoneeseen mahtuu kerralla rajallinen määrä osallistujia.
 

Tulevat vertaisnurkat

25.9. Kivulias kihti yleistyy
2.10. Sinullakin nivelpsoriaasi?
9.10. Resilienssi – joustava mieli voimavaraksi
 
Loppuvuoden vertaisnurkat julkaistaan myöhemmin.

Events