Vertaisnurkka: Hoitopolulla vai umpikujassa?

Monday 13.11.2023

Reumaliitto

Event time

Monday 13.11.2023,

time 18:00-19:00

Event place

Verkkotapahtuma Reumaklubilla

https://reumaklubi.reumaliitto.fi/ui/#/

Organizer

Reumaliitto

Event illustration
Tervetuloa vertaisnurkkaan juttelemaan samassa tilanteessa olevien kanssa!
 
Haluaisitko kohdata muita, jotka ovat kanssasi samassa elämäntilanteessa tai kokeneet samoja asioita, joita käyt läpi parhaillaan? Reumaklubilla järjestetään arki-iltaisin teematuokioita, joihin voit tulla juttelemaan matalalla kynnyksellä ilman ennakkoilmoittautumista ja viipyä haluamasi ajan. Paikalla on koulutettu vertaistukija, jolla on sama kokemus kuin osallistujilla.

Vertaisnurkka maanantaina 13.11.2023 klo 18.00-19.00

Hoitopolulla vai umpikujassa?


Onko hoitopolkusi selkeä ja sujuva vai tuntuuko, että olet eksyksissä hoitopolkujen sokkeloissa? Mietityttääkö, mikä hoitopolku edes on ja mitä sujuvaan hoitopolkuun kuuluu tai pitäisi kuulua? Tule jakamaan kokemuksia ja hakemaan tukea muista reumasairauksia sairastavista Vertaisnurkkaan. Mukana on reumaliiton vertaistukija Hanna Lahden reumayhdistyksestä. 

Pääset liittymään saapumalla Reumaklubillle nettiosoitteeseen reumaklubi.reumaliitto.fi ja klikkaamalla huonetta "VERTAISNURKKA Hoitopolulla vai umpikujassa". Mitään tunnuksia, salasanoja tai erillisiä ohjelmia ei tarvita. Huoneeseen mahtuu kerralla rajallinen määrä osallistujia.
 
Tervetuloa mukaan!

Tulevat vertaisnurkat

20.11. Reuma ja harrastukset
27.11. Reuma parisuhteen kolmantena pyöränä
4.12. Oivalluksia elämän käännekohdista
11.12. Lastenreuma aikuisena

Events