Vanhus- ja vammaisneuvostojen jäsenten tapaaminen

Wednesday 15.11.2023

Reumaliitto

Event time

Wednesday 15.11.2023,

time 16:30-18:00

Event place

Organizer

Reumaliitto

Reumaliitto järjestää tehtäväkohtaisia tapaamisia eri vapaaehtoisryhmille. Tänä vuonna kokoamme yhteen ensimmäistä kertaa reumayhteisöön kuuluvat, jotka ovat oman kuntansa tai sote-alueensa vammais-, vanhus-, tai yhdistetyssä vammais- ja vanhusneuvostossa.
 
Vierailevana puhujana on tutkija Janne Haikari SOSTEsta, joka kertoo ajankohtaista asiaa hyvinvointialueiden järjestöyhteistyöstä ja ensimmäisiä tuloksia vaikuttamistoimielinkyselystä hyvinvointialueilla. Tapaamisessa pääset myös verkostoitumaan muiden samanlaisessa luottamustehtävässä toimivien kanssa, kuulemaan eri alueiden neuvostojen toiminnasta sekä kertomaan Reumaliiton asiantuntijoille sinun ja oman yhdistyksesi ja alueesi tarpeista. Lisäksi kuulet vaikuttamisen eri mahdollisuuksista, sekä Reumaliiton viimeaikaisista lausunnoista.
 
Tapaaminen järjestetään Teamsin välityksellä. Tarvitset osallistumiseen tietokoneen tai mobiililaitteen, jossa on verkkoyhteys. Erillistä ilmoittautumista ei tarvita, vaan osallistumislinkki lähetetään sähköpostilla kaikille, jotka ovat ilmoittaneet tietonsa vanhus- ja vammaisneuvostojen jäsenten yhteystietolistalle. Listalle voi liittyä oheisella lomakkeella.
 
Tilaisuus toteutetaan Opintokeskus Siviksen tuella.

Events