Savonlinna

Kesäretki Savonlinnaan 16.-17.8.2025

Saturday 16.8.2025

Borgå Reumaförening-Porvoon Reumayhdistys ry

Event time

Saturday 16.8.2025,

time 08:30

Sunday 17.8.2025,

time 18:00

Event place

Savonlinna on kansainvälinen kulttuuri- ja sivistyskaupunki Saimaan sydämessä. Kansainvälisesti kaupunki tunnetaan keskiaikaisesta Olavinlinnasta ja oopperajuhlista sekä ainutlaatuisesta järviluonnosta.

Savonlinna,Savonlinna

Organizer

Borgå Reumaförening-Porvoon Reumayhdistys ry

Event illustration
hinta 225,00 / hlö
sis.
  • yöpyminen Spahotel Casino kesähotelli Vuorilinna 2hh (4hh kaksio, kahdella makuuhuoneella, 2 sänkyä/makuuhuone)
  • runsas aamiaisbuffet
  • 2 x lounas
  • 1 x illallinen
  • Savonlinnan kaupunkikierros oppaan opastamana 1,5 h
  • kuljetukset
  • hotellin kylpylän ja kuntosalin käytön
 
OHJELMA:
16.8.
8:30                           Lähtö Porvoosta, Rauhankadun tilausajopysäkiltä
11.00 – 12.00            Keittolounas Mikkelin Kenkäverossa
13.30 – 14.00           Lörtsyt Savonlinnan torilla (Huom! omakustanteiset)
14.30 – 16.00           Opastettu kierros omalla bussilla Savonlinnan kaupungissa
16.00                         Huoneet hotellilla, omaa aikaa
18.00                         Illallisbuffet Casino Spa, EST. 1969, jonka jälkeen omaa aikaa
 
17.8.
7.30 – 10.30              Runsas aamiaisbuffet hotellilla, jonka jälkeen omaa aikaa
12.00                         Huoneiden luovutus ja lähtö bussille
12.20 – 12.50           Kerimäen kirkkoon tutustuminen
n.13.10 – 14.00        Kolmen ruokalajin menulounas, Hotelli Punkaharju (ent. Valtionhotelli), Ravintola Metsä
n. 14.00                     Punkaharjun upeista kansallismaisemista nauttien lähdetään paluumatkalle Porvooseen (matkalla wc-tauko)
n. 18.00                     Porvoossa


KEITTOLOUNAS 16.8., Mikkelin kenkävero:
Pappilan kermainen lohikeitto. Lohikeiton kera tarjoillaan oman leipomon leipävalikoima, voita ja levitteitä sekä ruokajuomana raikasta vettä. Jälkeen tuoretta kahvia tai yrttiteetä.
 
ILLALLISBUFFET 16.8., Casino Spa EST.1969:
Alkuun
Vihersalaattia ja talon sinappikastiketta Ve, G
Pisaratomaattia Ve, G
Kurkkua Ve, G
Sitruunasipulia Ve, G
Pikkelöityä, sahramilla maustettua keräkaalia Ve, G
Kasvissalaattia ja marinoitua tofua Ve, G
Hunajapaahdettuja porkkanoita ja lehtipersilja-valkosipuli öljyä M, G
Maalaisperunasalaattia ja kokojyväsinappimajoneesia Ve, G
Paahdettuja siemeniä Ve, G
Pähkinöitä Ve, G
Kuivattua sipulia L
Yrttikrutonkeja L
Hapanjuurileipää L ja luomuruisleipää L
Vaahdotettua voita L, G, Margariinia Ve, G
Pääruoka
Grillattua broilerin rintaa L, G
Punaviini-vadelmakastiketta, kauden kasviksia ja paahdettuja yrttimarinoituja perunoita
Jälkiruoka
Keittiömestarin porkkanakakkua L
 
LOUNAS 17.8. RAVINTOLA METSÄ, PUNKAHARJU, 3 ruokalajin menu
Miettilän Juustolan juustoleipää
paahdettuja porkkanoita, tyrniä, rapeaa tattaria G
*
Puruveden muikkuja
Rapeat Puruveden muikut, kananmunakastiketta, avomaakurkkua G,L
Päivän perunat ja vihreää salaattia
TAI
Lihapullat Huitin tilan Wagyu-härästä
Lihapullia, pippurikermakastiketta, suolakurkkuja G,L
Päivän perunat ja vihreää salaattia
*
Herukkaa
Herukkasorbettia, kaurakeksiä G, L

Events