Kajaani

Hallitustreffit Pohjois-Pohjanmaa, Keski-Pohjanmaa ja Kainuu

Saturday 31.8.2024

Reumaliitto

Event time

Saturday 31.8.2024,

time 09:30-15:00

Event place

Hotel Kajanus

Koskikatu 3,Kajaani

Organizer

Reumaliitto

Reumaliiton Hallitustreffit on tarkoitettu alueen jäsenyhdistysten hallitusten kaikille jäsenille ja varajäsenille. Valtakunnallisten yhdistysten hallituksen jäsenet tai varajäsenet voivat osallistua oman asuinpaikkakuntansa alueen mukaiseen tilaisuuteen. Tilaisuus on avoin myös alueella asuville Reumaliiton hallituksen tai valtuuston jäsenille. Hallitustreffeillä käsitellään yhteisiä ajankohtaisia teemoja, lisäksi tarjolla mm. ajankohtaista tietoa sekä verkostoitumista. Syksyn 2024 Hallitustreffien teemat liittyvät yhdenvertaisuuteen, jäsenpolkuun ja omahoitoa tukevien toimintamallien tarjoamiin mahdollisuuksiin yhdistyksen toiminnassa. Päivän ohjelma tarjoiluineen (lounas, aamu- ja iltapäiväkahvit) on osallistujalle maksuton. 

Tapahtumaosallistumiseen ei sisälly majoitusta. Hotel Kajanuksesta on kuitenkin varattu majoituskiintiö koodilla RL24. Huonevaraukset suoraan hotellin verkkosivuilta tai vastaanotosta koodia käyttämällä. Huonekiintiön hinnat: Single Standard 112€ / yö,  Single Economy 95€ / yö, Twin Standard 116€ / yö, Twin Economy 106€ / yö. Huonekiintiö hintoineen on voimassa 30.7.2024 saakka. Yöpyjät/yhdistykset vastaavat itse varausten tekemisestä ja kustannuksista. Yhdistys päättää osallistujiensa matka- ja mahdollisista majoituskustannuksista. Yhdistys voi käyttää näihin kuluihin toiminta-avustustaan.

Yksi henkilö voi ilmoittaa useamman osallistujan mukaan tapahtumaan, siinä tapauksessa hän täyttää jokaisesta osallistujasta erikseen ilmoittautumislomakkeen. Mikäli ilmoitettavalla osallistujalla ei ole sähköpostiosoitetta, hänen ilmoittautumislomakkeelleen voi kirjata esim. yhdistyksen tai puheenjohtajan sähköpostiosoitteen. Tässä tapauksessa lomakkeeseen kirjatun sähköpostin käyttäjällä on oikeudet hallita ja muuttaa ilmoitetun henkilön tietoja ilmoittautumisajan puitteissa. 

Henkilötietoja kerätään tässä lomakkeessa ilmoitetun toiminnan toteuttamiseksi ja niitä käsitellään Reumaliiton tietosuojaselosteissa esitetyllä tavalla. Osallistujan sukupuoli-, nimi-, ikäryhmä-, koulutus- ja pääasiallinen toiminta -tietoja kerätään rahoittajille toimitettavia raportointeja varten. Tiedot poistetaan asianmukaisesti viimeistään tapahtumavuoden lopussa.

Pohjois-Pohjanmaan, Keski-Pohjanmaan ja Kainuun Hallitustreffeille tulee ilmoittautua viimeistään 14.8. 

Lämpimästi tervetuloa!

Tilaisuus toteutetaan Opintokeskus Siviksen tuella.

Events